Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

26 januari 2011

Inred med böcker

Bättre inredningsbok än Alan Powers Inred med böcker får man leta efter. Jag blir lycklig över bilderna på alla vackra hem fyllda av böcker, ena fiffigare lösning efter den andra. Vi har nog böcker i alla rum hemma hos oss. G-P har skrivit om boken.Tästä kirjasta löytyy parhaat vihjeet kodinsisustukseen, monta vihjettä miten talon saa täyteen kirjoja poikittain ja limittäin, tulen ihan onnelliseksi katsellessani näitä kauniita kuvia. Meillä on kirjoja joka huoneessa.

8 kommentarer:

Ylva sa...

Det ser ut att vara en riktigt läcker bok! Hemma hos mig finns det inte så mycket böcker eftersom jag jobbar på bibliotek och inte köper så många.

♥ Hannele sa...

Ylva, den boken finns väl på biblioteket ;)

Ingrid sa...

Väldigt fin bok- den får jag kika närmare på! Tack för tipset!

♥ Hannele sa...

Ingrid, man blir så glad av den och får massa fina tips.

Leonoora sa...

Upeat ja mielenkiintoiset nämä kirjastosivusikin!

♥ Hannele sa...

Leonoora, kiitti, rupes tekeen mieli ihan laittaa itelle näitä elämyksiä muistiin.

Teresita sa...

Ihanan näköinen kirja! Olen kyllä selaillut jos jonkinmoisia sisustuskirjoja, mutten ole toistaiseksi osunut kirjoille omistettuun versioon...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Teresita, kysy kirjastosta, tätä parempaa kirjaa en tiedä ;)