Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

16 maj 2010

Lokal mat

Kokböcker kan man inte ha för många av, Västgötamat är en väldigt rolig bok både om mathistoria och kul recept, jag gillar det lokala, olika landskapsrätter, gammal matkultur (KLICKA på bilden).Olen heikkona keittokirjoihin, mielellään vanhoihin tai sellasiin, jotka kertovat historiaa. Mielellään teen kirjahyllyyn tilaa kirjalle, joka kertoo ruuista lähellä Göteborgia.

4 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Hej!
Trevligt att du hittade till min blogg! Jag blev så nostalgisk när jag såg ditt collage med Enid Blyton-böcker. De var min väldigt speciella favorit när jag var i den åldern!

♥ Hannele sa...

Monika Häägg, hihi, och nu har jag läst om alla 21 stycken Fem-böcker och njutit för fullt, härlig avkoppling för en tant :)

Leena Lumi sa...

Hannele, jag gillar, om du skriver på finska;-)- också.

♥ Hannele sa...

Leena Lumi, joskus sitä, saa nähdä miten jatkossa.