Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 juni 2010

Flera fyrar

Eivor tipsade om att Camilla Läckbergs senaste bok heter Fyrvaktaren, jag råkade hitta den på loppis, köpte även P.D. James kriminalroman Fyren, så nu har jag massa bra sommarläsning, läser deckare sällan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fanns den på Loppis redan? Den är ju ganska ny.
Tillhör väl inte den högre klassiska litteraturen, men lättsam sommarlektyr och jag har inte så stora krav...
(Blandar väl ändå ihop allting)
Eivor

♥ Hannele på Hisingen sa...

Eivor, på Hisingen finns det nästan nya pocket på loppis för en guldpeng, folk är väldigt duktiga att lämna in sina böcker, de cirkulerar snabbt. Myrorna vid Järntorget har också gott om böcker, för att inte tala om Hebbes på Stigbergstorget. Men nu ska jag beställa ett par helt nya böcker..

Monika Häägg sa...

Tänkte också på Läckbergs Fyrvaktaren! (Har inte läst den än) Har lånat de sista delarna i hennes serie av min son. De ligger och väntar...

♥ Hannele sa...

Monika Häägg, det är en viss känsla även i böcker som väntar..

Klimakteriehäxan sa...

Hm. Läckberg är en av dem jag gjort slut med. Och i hennes fall tror jag att det är för gott.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Klimakteriehäxan, jag ska ge Camilla Läckberg en chans, hon är ju ändå från trakterna..