Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 augusti 2010

Vi städar ibland

Svårt att slänga, lämna gamla böcker på loppis, när man är två boktokar i familjen, men vi försöker. Jag är dålig på att slänga annars också.Olen huono heittämään vanhoja tavaroita, nyt vähentänyt. Vihdoinkin päätin, että vanhoja matikankirjojani en enää tartte.

7 kommentarer:

Ylva sa...

Jag tycker det är jättebra att jag kan köpa pocket och sedan skänka dem till bibblan där jag jobbar. Är inte heller någon som slänger saker.

♥ Hannele sa...

Ylva, själv hittar jag billiga pocket på loppis, att låta böcker att cirkulera är ju toppen.

Daniel sa...

Loppis e toppen! Får en slant för att böcker ska gå vidare

Köper ofta böcker därifrån!

♥ Hannele sa...

Daniel, verkligen toppen, och pengarna går till välgörenhet.

Emmas Bokhylla sa...

Aldrig kasta, alltid ge bort eller skanka till lpppis/Myrorna!

Fat jag onskar att jag hade en sadan dar "bytarhylla" som vissa arbetsplatser/bostadsrattsforeningar verkar ha. Supermysigt!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Emma, visst är det bra att kunna göra så, själv har jag hittat massa bra begagnat. Bytarhylla är toppen, du kan väl starta det.

Teresita sa...

Juuri sama ongelma minulla! Eli samma här! Pitäisi matikankirjat siivota pois nurkista.. ja ehkä muutama fysiikankirja myös :)