Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

01 september 2010

Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård framträder på Musikens hus på onsdag. Jag har precis släpat hem två tunga böcker från biblioteket: Min Kamp 4 och En tid for alt, tydligen på norska.. inte konstigt att kön var så kort.

6 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Här ska jag titta in oftare ;)

♥ Hanneles bok-paradis sa...

Ann Charlotte, kul att du hittade hit :)

Ingrid sa...

Jag har beställt Knausgårds bok - men jag får vänta... tror jag har nummer fem i kön .. (men då är det förstås den svenska översättningen- tror inte att mitt bibliotek har köpt in på originalspråket.

♥ Hannele sa...

Ingrid, jag missade at kolla översättningen :)

Titti sa...

Jag vill också se Knausgård framträda. Jag kanske skulle höra med mitt bibliotek eller åtminstone det i Örebro om de kunde ordna nåt. Jag kommer ju inte kunna ta mig till bokmässan i GBG så jag missar ju honom där.

♥ Hannele sa...

Titti, det är ju en utmärkt idé.