Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

05 september 2010

Luumupuu kukkii

Barndomens böcker väcker alltid lite speciella känslor.Sara kertoo vanhoista tyttökirjoista. Minulta ei niitä paljon löydy, en niin paljon niitä lukenutkaan, mutta Rauha S. Virtasen Luumupuu kukkii löytyy vielä hyllystäni, pitäisiköhän lukea uudestaan.

4 kommentarer:

Leena Lumi sa...

Mietin juuri samaa, sillä valitsin tämän kirjan Saran kyselyyn. En vain enää muistanut miksi se oli jäänyt niin mieleeni.

♥ Hannele sa...

Leena Lumi, muistin ensteks että kirja loppui jotenkin uskonnollisesti, mutta eihän sekään pitänyt paikkansa..

Sara sa...

Hei Hannele ja kiitos linkityksestä! En ole lukenut tätä Virtasen kirjaa vielä, mutta nyt minua kiehtoo, miksi se on niin jäänyt sinun ja Leenan mieleen, vaikka siis ette muistakaan tarkemmin? Tuo kansikuva on hirveän tuttu, olenkohan sitä kirjastossa selaillut lapsuudessani ellen peräti lukenut?

j.k. Minulla on teknisiä ongelmia tietokoneen kanssa yms, niin kommentoin täällä vähän jälkijunassa...

♥ Hanneles bok-paradis sa...

Sara, minä en niin monta tyttökirjaa taitanut lukea, monta muuta muistoa ei minulla paljon ole, Viisikot enemmän mielessä.