Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

07 januari 2011

Bättre än väntat

Sådana fördomar jag hade mot Mario Vargas Llosa, ville inte läsa honom, men jag följde honom under Nobeldagarna och lyssnade på honom och han verkade sympatisk.Efter flera veckors köande fick jag Den stygga flickans rackartyg, en stark bok, jag vill läsa flera böcker av honom.

8 kommentarer:

LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! sa...

Mina fördomar sitter fortfarande i mot honom, är rädd för att hans böcker ska vara tuuuunglääästa och torra ... men men, det verkar som att jag får ändra mig lite och ge honom en chans =) Tack för tipset!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Lina K, inte alls tungläst, jag tycker du ska ge honom en chans.

Boktokig sa...

Javisst är det kul med sällskapspel! Vad har du för favoriter?

♥ Hannele sa...

Boktokig, jag gillar gamla Alfabet och Den försvunna diamanten. Ungdomarna hemma spelar just nu Ticket to Ride.

bokstödet sa...

Jag har läst flera böcker av honom med förtjusning. Jag har precis läst ut Bockfesten och den är intressant och läsvärd Den stygga flickan ligger och väntar...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Bokstödet, visst är han bra, jag ska läsa mer när det blir lättare att låna igen.

Sussi sa...

Tant Julia och författaren är också helt lättläst. Humoristisk!

♥ Hannele sa...

Sussi, tack för tipset :)