Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

29 januari 2012

96 romaner på två timmar

Med tre bilder kan Lange beskriva vilken klassiker eller roman som helst. Genialiskt och roligt. Efter 80 romaner för dig som har bråttom av Henrik Lange har han gett ut även
96 romaner för dig som fortfarande har bråttom. Boken är nog roligast för den som har hunnit läsa dessa 96 romaner innan: Simon och ekarna, En flykting korsar sitt spår,
Den femte sanningen, Ett dockhem, Naiv.Super, Bokhandlaren i Kabul
och nittio till.

5 kommentarer:

...med näsan i en bok... sa...

Bra tips;) och kul idé!

Linnea sa...

Jag har 80 romaner för dig som har bråttom. Kul bok! Men ganska många spoilers för den som faktiskt läser böcker på riktigt också. ;)

♥ Hannele på Hisingen sa...

Anna, verkligen, Lange kan!

Linnea, jag tycker dessa är ännu roligare om man råkat läsa boken innan :)

Metronyx sa...

Håller med om att man får mest utav dessa om man läst böckerna innan. Fast vissa böcker kan man kanske behöva en förklaring till så man begriper vad det är man läser : )

♥ Hanneles bokparadis sa...

Metronyx, eller hur, alla förstår man knappt :)