Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 mars 2012

Halva reapris

Köpte en trevlig bok Fyrar och fyrliv på Gotland av Barbro Ejendal, Håkan Hollström.
Om jag inte redan hade Hennes döda kropp : Victoria Benedictssons arkiv och författarskap av Lisbeth Larsson, skulle jag passa på att köpa den för billig peng.

5 kommentarer:

Znogge sa...

Halva reapriset låter väldigt förmånligt!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Znogge, bra pris för bra böcker.

Josefin sa...

Man kan ofta hitta små guldkorn kvarglömda i en vrå på rean! Jag köpte en bok (som jag i och för sig redan har läst) för bara 30 kronor, men det var det sannerligen värt. Den där boken om Fyrar ser ut som något som skule kunna vara en deckare, typ Agatha Christie... :)

♥ Hannele sa...

Josefin, fyrböcker är tilltalande och udda reafynd är bäst.

Anonym sa...

Hundar, katter, hamstrar , fiskar , papegojor - som inte föredrar du? Eller kanske det att icke - inhemska djur - ormar , krokodiler, ödlor , apor ?