Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

02 april 2012

Dottern ringde

Dottern ringde i akut behov att vilja gräva i deras lilla odlingslott och frågade om jag hade några burkar att odla i och böcker om odling. Fortfarande är klassikern Odla i kvadrat - så, odla och skörda på små land av Mel Bartholomew bra. Odla orientaliskt av Lena Israelsson har också väldigt många bra tips att utnyttja en liten plats.

6 kommentarer:

Znogge sa...

Så det är dags att ta sig an vårbruket nu...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Znogge, lite försiktigt, men man kan börja inne..

Läst, sett & hört sa...

vart tog min kommentar från igår vägen??? jag påpekade att jag hänger på dina odlingsråd till dottern. jag har lite plats i trädgården men har inte direkt några gröna fingrar, men jag älskar att inbilla mig att de snart kommer...

♥ Hannele sa...

Mrs C, mystiskt.... Gröna fingrar får man med tiden, mysigt och avkopplande bara att försöka.

Ingerun sa...

Jag vill helst inte tänka på min trädgård.

♥ Hannele sa...

Ingerun, synd, trädgård som är den härligaste avkopplingen..