Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

25 maj 2013

Jo, passar även en göteborgare

Stockholms gröna rum av Hasse Wester fanns EN enda i bokaffären, jag köpte den. På Lisebergs Trädgårdsmarknad frågade jag efter den, men försäljaren tyckte inte boken var intressant att ta med hit till Göteborg! En av roligaste nya böcker, innehåller många bra tips, som säkert inte kända ens för stockholmare själva. Trädgårdar är bra anledning att besöka huvudstaden, mina egna tips finns här.

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Det spelar väl ingen roll var de gröna rummen finns och som du säger- Stockholm är alltid värt ett besök plus att man kan inspireras av gröna rum oavsett var de ligger på jordklotet- så bra att du till slut hittade boken ändå- och synd på alla dem som inte får tag på den (fast det får väl bli nätbokhandeln då...).

Metronyx sa...

Åh som frekvent besökare av staden har jag total missat detta. Så mysigt det såg ut, jag ska testa nästa gång jag kommer ner: ) Boken borde ju köpas in till mitt hushåll i alla fall. Du, vet inte om de redan gjort det ...men hade du inte kunnat tipsa om favoritställen i dina hemtrakter i nåt inlägg. Fast du fler fler bloggar, står nåt i dem?

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ingrid, jo, på nätet hittar man allt i bokväg, men lite trångsynt att tro att bara stockholmare skulle vara intresserade...

Metronyx, det finns så otroligt mycket fint i trädgårdsväg i Stockholm, exempelvis lunch eller grillkväll i Vintervikens trädgård.

P.S.
jo, jag har 60 Göteborgs-promenader här:
http://promenadguide.blogspot.se/

mimmimarie sa...

Jag har inte varit i Stockholm på 25 år men njöt storligen av boken. http://mimmimarie.blogspot.se/2013/04/njut-av-stockholms-grona-rum.html

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mimmimarie, visst finns det många fina tips i boken!