Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

07 februari 2014

Baudelaire

Ingrid skriver om excentriska Enid Starkie (1897-1970) som var litteraturkritiker och författare. Jag kommer på att jag har hennes biografi om Charles Baudelaire (1821-1867). Mysig stämpel i min bok om Shakespeare and Company.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Fin bok med fin stämpel och den ser ut att ha varit flitigt läst också. Jag blir mer och mer nyfiken på denna Ms Starkie!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Ingrid, jag med, ser att hennes böcker kostar... ifall man hittar något. Jag gillar böcker med lite märken efter tidigare läsare!

Mrs Calloway sa...

jag håller med. det är trevligt med spår av ens föregångare. och då menar jag inte fläckar och hundöron, men gärna en liten kommentar

Hannele sa...

Mrs Calloway, precis, personliga kommentarer är trevligt!