Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

11 mars 2014

Gardens of Ireland

Gardens of Ireland av Marianne Heron köpte jag på antikvariat Faust nära Götaplatsen,
extra fin bok eftersom jag har besökt några av trädgårdarna för ett par år sedan.

9 kommentarer:

znogge sa...

Extra trevligt att ha boken i sin ägo då!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, verkligen, helt underbara bilder!

Caroline sa...

Ja men då kan det ju vara extra kul att ha boken :)

♥ Hannele sa...

Caroline, verkligen! Jätteroligt att minnas :)

Freja sa...

Det är länge sedan jag var till Irland nu, men en gång på 90-talet besökte jag en fantastiskt fin japansk trädgård där... Nu vill ungarna åka dit, så vi får se om jag inte snart kommer iväg igen. Men då är det knappast trädgårdar de vill besöka...

Hannele sa...

Freja, det vet man aldrig :)

Mrs Calloway sa...

inte visste jag att det finns trädgårdar på Irland också!

kan du säga mig, Hannele, varför det inte går att få till Sök i den här bloggen på min blogg? jag har konfigurerat och utformat och försökt på alla sätt. Rubriken kommer inte ens med. har du upplevt något liknande? någonsin under hela ditt bloggliv?

♥ Hannele sa...

Mrs Calloway, jag gjorde en speciell trädgårdsresa och köpte boken The 100 Best Gardens in Ireland av Shirley Lanigan som souvenir.

Hannele sa...

P.S.
Mrs Calloway, jag har skrivit råd i din blogg.