Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

24 juni 2015

stör mej inte, Midsomer Murders börjar

Mysig bokaffär och deckarfestival i detta avsnitt.
Vi har suttit och tagit en öl på samma pub som Barnaby.
Vi besökt några av platserna, väldigt brittiskt.

13 kommentarer:

znogge sa...

Häftigt :-)

Klimakteriehäxan sa...

Kan det finnas några människor kvar att ha ihjäl i Midsomer???

Mrs Calloway sa...

men det hjälps inte med pubar och bokaffärer. jag tycker att Midsomer Murders har blivit väldigt tråkigt. eller har jag fel, Hannele?

Robert W sa...

Jag såg programmet igår. Gillar ju Morden i Midsomer. Men jag tyckte att det var väldigt många personer att hålla reda på. När sedan den döde visade sig leva för att strax efter mördas kände jag att det började snurra för mig.

Anna/notonmusic sa...

Att du vågade! Det borde inte finnas några invånare kvar som någon påpekade här ovan så steget är väl inte långt att ge sig på besökarna menar jag...

Hannele sa...

Znogge, häftigt att se lite av platserna på riktigt!

Klimakteriehäxan, bra fråga :)

Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, jag är som ett barn som vill höra samma saga om och om igen... jag njuter av det brittiska, nu fanns där en mysig bokaffär.

Robert W, för många inblandade är alltid jobbigt... men beundransvärt att de hittar på olika teman.

Anna, hihi, kanske...

KajsaLisa sa...

Pst, okej lämnar bara ett tyst avtryck :) Midsommer är den farligaste platsen på jorden, måste ha rekord i antalet mord per invånare. Finns det någon kvar att mörda där egentligen :)

♥ Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, det verkar så :)

Freja sa...

Midsomer murders, som en varm famn fylld med mord...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Freja, lagom för mej, inget läskigt :)

Musikanta sa...

Jag hade faktiskt lite svårt att hänga med i det här avsnittet - åldern? Förstår inte hur doktorn lyckades få ner den andre som dött i vattnet och satt på propellern. För det måste väl han ha gjort, eller?
Ingrid

♥ Hanneles bokparadis sa...

Ingrid, deckare är inte alltid logiska...