Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

21 oktober 2015

tappade mina glasögon i trädgården

Som närsynt använder jag inte glasögon när jag läser. Men utan glasögon är jag ingen lämplig bilförare. Hittade dem ingenstans inne, jag lägger inte ifrån mej glasögon annat än på bestämda platser. Funderade på vad jag gjort ute? Väntade över natten att det skulle bli ljust, jag hittade inga glasögon ute under äppelträdet, fast jag kom ihåg att de fastat i trädet. Men jag tittade i bingen där jag hade slängt kvistar, såg något litet blänkande. Jag fick använda kratta och hämta en stol för att komma åt. Impad av att jag lyckades hitta glasögonen ute - under kvistar!

8 kommentarer:

znogge sa...

Vilken tur att du hittade dem!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, eller hur, jag har inga reservglasögon...

Decdia sa...

Jag är också impad över att du hittade dem!
Jag är också närsynt och har just nu mitt livs första och enda par glasögon. Dock är jag sugen på att skaffa linser... det känns smidigare. :)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Decdia, jag är impad själv! Linser har jag använt när jag idrottar och dansar.

Klimakteriehäxan sa...

Jag saknar också ett par, sen flera veckor faktiskt. Och vet bestämt att de inte finns bland kvistar utomhus. Men var? Som tur är har jag flera att byta med.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehaxan, kolla i frysen... jag har inga reserver.

Freja sa...

Bra spårat av dig! Själv händer det att jag snurrar runt och letar glasögonen fast de sitter där de ska... Min syn har försämrats mycket de senaste åren och jag har inte riktigt vant mig med att glasögonen inte klarar av att rätta till synen...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Freja, inte helt ovanligt :)
Stress påverkar synen...