Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

14 december 2015

svärdotter hjälpte mej uppfylla min dröm

 
Garderoben av Christina Resare köpte jag på rea för länge sedan. I boken finns också råd hur man sköter olika textilier. Drömma kan man ju alltid, fast någon kliv-in-garderob kommer jag aldrig att ha. Barnen bara skrattar åt min bok, de tror inte jag kan få någon ordning på alla mina kläder. Men nu har svärdottern ställt upp - och jag har lämnat in ett par säckar oanvända kläder vidare.

8 kommentarer:

znogge sa...

Så skönt att få ordning i garderoben. Vi har tömt mammas och nyss sorteras i svärmors så Stadsmissionen i stora staden fick ett stort antal säckar. Mycket av kläderna var i gott skick och då slänger man inte.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, det är så bra att allting blir till nytta och glädje för någon annan.

Mrs Calloway sa...

så skönt att sitta med kaffekoppen i hand och låta svärdotter sköta städningen! tänk, om hon gallrat fel!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, svärdottern var väldigt snäll och förstående ♥

Tredje året i Hjo sa...

Skulle vara trevligt med en fin garderob med ordning i. Tyvärr är jag den typen som pressar in saker och stänger igen dörren. Sedan är det bra med det.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Hjo, slut med det livet nu :)

Krönikören sa...

Gillar att du skriver kliv-in-garderob. Brukar irriteras över husannonsernas "master bedroom med walk in closet" :)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Krönikören, gillar svenska bättre här :)