Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

14 april 2016

bokhyllestädning - hett i hyllan #12

Håller på att städa bland böckerna, för som det är nu så hittar jag inte ens mina favoriter. Det är väldigt roligt, jag överraskar mej själv med fynd jag glömt. Nu läser jag ingen speciell bok, bläddrar bland flera.

Veckans inlägg i Monikas Hett i hyllan där man bekänner sina hyllvärmare.

9 kommentarer:

znogge sa...

Kul att bli överraskad på bokfronten :D

Monika sa...

Städa bokhyllorna är kul. Eller egentligen allt pill med böcker och bokhyllor är kul. Man hittar skatter som man nästan har glömt bort :)

♥ Hanneles bibliotek sa...

Znogge, inte alls svårt hos mej :)

Monika, visst är det kul, man blir både överraskad och glad!

Mrs Calloway sa...

får verkligen lust att städa mina bokhyllor. enda gången jag har lust att städa. det där med att fynda i det egna bokbeståndet är jättekul

♥ Hanneles bibliotek sa...

Mrs Calloway, jätteroligt, de bästa fynden!

C.R.M. Nilsson sa...

Jag älskar att pyssla med bokhyllorna. Problemet är att jag just nu inte vågar organisera om eftersom jag då inte kommer hitta mina böcker.

♥ Hanneles bibliotek sa...

C.R.M. Nilsson, precis, jag är ju så van vid de gamla platserna.

Amanda Jona [SPONTAN] sa...

Vad härligt! :D

♥ Hanneles bibliotek sa...

Amanda Jona, roligaste sysselsättningen :)