Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

16 januari 2018

Ett hem med omtanke

"Använd det du har. Det spelar ingen roll hur miljövänligt ditt nya kök är om du rivit ut ett som fortfarande fungerade." (sid 8)
Ett hem med omtanke : harmoniskt, personligt och hållbart i längden av Ida Magntorn har gedigen innehållslista; allt från kök, vegetarisk mat, bakning, plastbanta, krukväxter, hälsosamma blommor, lakan, sömntips, garderob, miljö-tvätt, second-hand-soffor, belysning, städa på naturlig väg. Massa vackra inspirerande foton, tänkvärda tips. Allt behöver man inte följa, men ibland kan det vara bra att tänka och inte bara göra saker slentrianmässigt.

5 kommentarer:

KajsaLisa sa...

Dom där orden var inte fel. Igår hade en trendmakare i Metro skrivit vad som skulle kastas ut för det inte var trendigt längre.

znogge sa...

Det håller jag med om. Ibland behöver man tänka till!

♥ Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, låter ju hur läskigt som helst.

Znogge, det går för fort för vissa.

Ann-Christin sa...

Jag gillade boken!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Ann-Christin, jag med, många tänkvärda råd och tips.