Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

18 maj 2019

stör mig inte i kväll

gillar Sverige, Danmark, Grekland, Azerbajdzjan, Frankrike, Schweiz, Australien
tänker titta på finalen på Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv; duktiga artister, flera olika genrer, ny spännande musik, bra dansare, otroliga dräkter, någon bättre underhållning finns knappast. Fint tema om att alla duger som de är, uppfyller sina drömmar, man lyfter många, jag blir helt enkelt väldigt glad själv. På bilden Greklands artist på ett bibliotek.
Madonna som pausnummer.

13 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag tycker det är för många länder, ofta för konstig musik (i min smak) och för mig okända artister. Har struntat i semifinalerna i år, men kommer sannolikt att se finalen ikväll (om jag inte somnar... ;-) ).
Tacka vet jag den svenska uttagningen! :-D

Robert W sa...

Okej, jag tassar tyst förbi ;)

Hanneles bokparadis sa...

Ama, inte bara konstig musik - nästan alla genrer är med... och i finalen har de gallrat bort många, bara de bästa kvar :)

Robert W, toppen! ❤️

Christina Karlsson sa...

Madonna gillas skarpt, så jag kommer att kolla in delar av kvällens Eurovision :)
Kram

Hanneles bokparadis sa...

Christina, Madonna är en spännande kvinna, du kan ju se på svtPlay och spola lite :)

Znogge sa...

Jag kommer att se programmet i kväll men jag tycker också det är för många låtar. Tyvärr tycker jag att musiken börjar att komma i bakgrunden och att schlagern blivit ett forum för något annat.

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, blunda och lyssna... fast allt det runt om kring är spännande - inte så ofta jag tittar duktiga dansade, fina filmsnutt också.

Klimakteriehäxan sa...

Madonna ska jag kolla, men det lär bli i efterhand. Slutade följa tävlingen för länge sedan. Men det kan hända att jag klickar in för att försöka fånga recappen av bidragen. Mer pallar inte jag. Lundvik verkar dock vara en härlig typ.

Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, jag var väl anti i min ungdom,
men har kommit på bättre tankar :)

Veiken sa...

Nu är det slut så jag hoppas att jag inte stör. Det gick väl hyfsat för oss har jag hört! :)

Hanneles bokparadis sa...

Veiken, kunde ha blivit ännu bättre :)

Yasmine sa...

Hade gärna tittat men eftersom jag skulle jobba så gick det inte...!

Hanneles bokparadis sa...

Yasmina, man kan ju titta efteråt i svtPlay...