Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

03 juni 2010

Ian Fleming

Gamla James Bond-filmer med Roger Moore är god underhållning. Jag har hittat ett par Bond-böcker på loppis, kul att läsa. Det har kommit ut en ny bok om Daniel Craig, men Ian Fleming verkar mer intressant. Ei siitä niin monta vuotta ole kun en halunut katsella James Bond-filmejä, mutta nyt meillä on ne kaikki ja nautin hyvästä viihteestä. Ehkä eniten mieleeni ne vanhat Roger Moore pääosissa. Löysin sattumalta pari Bond-kirjaa loppiksesta, Eino Tepponen tehnyt tuon Dr No-kansikuvan.

2 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Underbart bokparadis...skulle vilja vara i paradiset lite mer...alltså ha lite mer tid att läsa...helst tid som inte infaller innan jag ska sova ;))

♥ Hannele sa...

Ann Charlotte, eller hur, en bok om dagen håller doktorn borta :)