Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

25 augusti 2021

Paralympics i Japan


tittade på fin invigning av Paralympics i Tokyo i svt, bra tema att alla ska behandlas lika. Jag hittade en bra guide på loppis om Japan, finns några andra böcker i bokhyllan. Jag har inte varit där och har inte planerat att resa, men det är trevligt att även resa i tv-soffan och i läsfåtöljen.

6 kommentarer:

Mösstanten sa...

Det håller jag med om, att det är trevligt att resa i fåtöljen, eller soffan, eller sängen, eller var man nu är när man läser.

Hanneles bokparadis sa...

Mösstanten, billigt och lärorikt.

znogge sa...

Jag blir imponerad av hur många duktiga idrottare det finns i detta sammanhang. Vilken kämparanda de har!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, otroligt, så bra att de kan tävla med sina förutsättningar.

Ama de casa sa...

Vi hade som plan att åka till Japan förra sommaren, men den resan gick i stöpet av nån "konstig" anledning. Vi hade inte hunnit boka nåt, men det kändes ändå snöpligt, för jag har länge velat besöka det landet. Men, men. Det kommer väl förhoppningsvis nya tider och nya chanser.

Hanneles bokparadis sa...

Ama, trist, maken har besökt Japan med jobbet, jag är lite avundsjuk.