Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

16 augusti 2012

Den krympande hustrun

Den krympande hustrun av Andrew Kaufmanär är en absurd fabel som fångar, det känns inte löjligt utan nästan naturligt att hustrun krymper, maken blir snögubbe eller kvinnan blir godis när barnen kysser henne. Hur kan alla rånoffren hitta en lösning innan det är försent? Efter ett dramatiskt möte med rånaren bland alla vinflaskor i vinbutiken började saker långsamt återställas, eller kanske det hände något med allas rädslor.

6 kommentarer:

mimmimarie sa...

Jag lyssnade på den under sommaren men har inte hunnit skriva om den ännu.

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Mimmimarie, jag läste... lite annorlunda.

Znogge sa...

Låter onekligen lite annorlunda minst sagt! Ganska spännande med sådana böcker. Själv läser jag "Kupongtjuven" just nu och den är väldigt bra!

♥ Hannele sa...

Znogge, tack för tipset!

Bokmoster sa...

Absurditeter är inget jag brukar läsa om, men den här kanske kan vara ett undantag ...

♥ Hannele sa...

Bokmoster, kan inte påstå heller att jag söker såna böcker, men denna var bra.