Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

18 februari 2014

Sotji inget för mej

Jag härmar Ugglans fina bild om tolerans och mångfald.
Vi har inte tv-kanaler, läser regnbågs-böcker i stället. Fortsättning följer.

4 kommentarer:

Metronyx sa...

Fint och vettigt. Nej, det känns inte alls bra det här med att hela tiden lägga OS där mänskliga rättigheter inte tas tillvara. Det var inte bra när de hade det i Peking eller som tidigare Nazi-Tyskland. Jag är så himla trött på att det ska antas finnas något område där vi ska låtsas om att det inte gäller vanliga "regler". Sportens glädje att få sina landsmäns framgånger förtas aningen för mig personligen när man vet att alla inte har samma möjlighet att få lika behandlig under pågående spel. Men det är något att kämpa för och framtiden är alltid något att hoppas på.

♥ Hannele sa...

Metronyx, egentligen ska man inte blanda idrott och politik, men inte lätt att isolera. Jag tror ändå att tanken med OS förenar, som den ursprungliga tanken var. Paralympics har nog också lyft mångas livskvalitet och syn på andra.

Helena Andersson sa...

Snyggt!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Helena, du som kom på den fina idén :)