Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

01 april 2019

ont om plats i bokhyllan? #5

Kanske inte den bästa lösningen, svärdottern skickande bilden.
Vi är väl de enda som har boklådor under sängen, med lock och hjul... Ibland vill en fundera lite innan rensning, böcker som man kanske inte vill spara för evigt, men ändå läsa först. Eller spara intressanta artiklar.

8 kommentarer:

Mösstanten sa...

Alla sätt är bra utom de dåliga. Visar en extrasäng där ett av hjulen fattas. Vi har pallat upp med ett par böcker för att få den att stå stadigt. Jag undrar hur det ska gå nu när vi har rensat ut så många. Vi vill ju inte lägga vilken bok som helst där under.

Hanneles bokparadis sa...

Mösstanten, hihi, också en lösning, sett nåt liknande på loppis.

znogge sa...

Bara fantasin begränsar oss. Vi har rensat ut en del men det är verkligen inte lätt när det gäller böcker...

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, rensa vill man inte göra i hast, måste fundera lite...

Lillan Kind sa...

Haha vilken rolig säng!�� Jag har sagt länge att jag ska rensa ut böcker som jag inte vill läsa igen. Men från tanke till handling...

Hanneles bokparadis sa...

Lena, det går inte fort att rensa, en får tänka först...

Ama de casa sa...

Haha! Finurlig säng där :-D

Jag har en låda med böcker i garaget (dock utan hjul). "Återvinningen" av böcker var stängd när Más Amigos renoverade sina lokaler och tillfälligt flyttade till andra. Den hade jag glömt bort, tack för påminnelsen - kanske finns det andra som vill läsa dom nu när deras bibliotek har öppnat igen.

Hanneles bokparadis sa...

Ama, återvinning av böcker... toppen, men det börjar bli fullt även på loppis, vissa bibliotek har hylla för gallrade böcker man får ta.