Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

23 februari 2015

billigare före bokrean

Bokaffärer har erbjudande, mitt bokpaket blev billigare än reapriserna.

7 kommentarer:

znogge sa...

Bokrean är inte längre vad den en gång var! Jag minns hur folk köade mitt i natten för att komma över de riktiga godbitarna. Numera är det nog många som beställer via nätet i stället...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, jag hittar mer i "udda" hyllor, mer godbitar där.

Bokmoster sa...

Har nästan slutat handla på bokrean, det känns lite sorgligt men fyndar på second hand o lånar e-böcker mest nu för tiden.

Mrs Calloway sa...

rean är för sorglig. det finns inte ens en katalog i närmsta bokhandel. förr var rean rea och man kunde köpa efterlängtade praktverk till just reapris, d.v.s. rejält nedsatt pris

♥ Hanneles bokparadis sa...

Bokmoster, second hand har de bästa fynden.

Mrs Calloway, jag har aldrig beställt rea-böcker i förskott, tycker om att titta när jag ändå är där... Ibland försvinner efterlängtade praktverk ganska fort (jag har udda smak), de kommer sällan på rea.

Bosse Lidén sa...

Det har gått rätt många år sedan bokrean förlorade sin glans. Under några år brukade jag stå och vänta vid tolvslaget, på natten, att dörrarna skulle öppnas så och jag kunde smita in och fynda. Nu sitter jag här och saknar den tiden. Regniga hälsningar från Ystad.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Bosse Lidén, nattbokrea var mysigt ♥
Hälsningar från slaskigt Hisingen.