Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

14 april 2019

innehållet i min handväska

Detta är för några år sedan, men sonens gamla mobil använder jag fortfarande. Mina små svarta vaxpärmade skrivböcker får plats. Där skriver jag anteckningar på olika föreläsningar, annars använder jag kameran som anteckningsbok, fotar växtetiketter och liknande på trädgårdsbesök. Orsakullans aprilutmaning.

8 kommentarer:

Ama de casa sa...

Just nu har jag en liten handväska där det inte ryms så mycket så bara det nödvändigaste kommer med. Inhandlade den när jag inte fick bära så tungt efter en operation. Har jag en större väska så blir det lätt att jag har med mig en massa tunga grejer, oftast helt i onödan ;-)

Hanneles bokparadis sa...

Ama, nu när man använder kort, behövs egentligen ingen stor handväska. Ryggsäck har jag ofta, vet ju aldrig när man kan fynda böcker :)

Veiken sa...

Jag vet att jag behöver rensa ut i min handväska. När? Ingen aning!!!

Hanneles bokparadis sa...

Veiken, jag städar inför resorna... plockar bort bibliotekskort och annat viktigt :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Här var det en hel del, gillar det faktum att du sparat på anteckningar där från föreläsningar. Smart, då kan man alltid plocka upp och läsa tänker jag :D

Hanneles bokparadis sa...

kanske inte ofta jag läser mina anteckningar, men skrivandet förstärker minnet :)

BP sa...

Hahaha! Du har liksom lika mycket (om inte mera) "skräp" i din handväska som jag har i min. Eloge att du fortfarande använder dinosaurietelefonen som måste ha minst 20 år på nacken. Det kallar jag för rätt miljötänk! Surfar mycket på min iPhone, men den är också minst 10 år gammal. Gud så duktiga vi är;-)

Hanneles bokparadis sa...

BP, så länge mobilen fungerar, tänker jag använda den :)