Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 augusti 2011

Mrs Dalloway's London

Mrs Dalloway av Virginia Woolf är mångas favorit, HÄR finns karta över promenaderna, kanske något att göra på semestern?

10 kommentarer:

bokstödet sa...

Jag läste den boken ganska nyligen och tyckte mycket om den precis som alla Virginia W:s böcker. Tack för tipset. Få se om det finns tid att lyssna på den. Har du läst hennes dagböcker? Utgivna av Elisabet Grate förlag. De var fantastiska.

♥ Hannele sa...

Bokstödet, man ska nog kunna lyssna på Radioteatern nu, repris dessutom på söndag, tyckte mycket om att lyssna på Mrs Dalloway, diskussionen efteråt var kul att lyssna på. Tack för tipset om dagböckerna.

Evalinn sa...

Åh, bra tips!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Evalinn, tänk och följa efter nån gång...

Leena Lumi sa...

This is the book I've red so that the cover is now broken.

Thanks for the walk!

♥ Hannele sa...

Leena Lumi, itsehän sen kävelyn saat tehdä ;)

Metronyx sa...

Jag har hållt på och läst den här boken nu i sommar och det är svårt att sätta fingret på det men den är väldigt intressant. Jag har inte läst ut den ännu men jag känner att mina fördomar om Woolf var bara just det - fördomar : )

♥ Hannele på Hisingen sa...

Metronyx, fördomar får man också ha ;)

Anna Amnell sa...

Sinulla on paljon kiinnostavia kirjoja, joita en ole lukenut. Alan tehdä listaa ja etsin netistä.

♥ Hannele sa...

Anna Amnell, klassikot aina kivoja, mutta olen huomannut että Suomessa luetaan ihan eri kirjoja..