Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

09 november 2017

hur snabbt byter jag spår?

Hur snabbt påbörjar du läsa en ny bok efter att du läst ut den första? undrar Boktokig.
Inte helt enkelt att svara på. Om jag läser en riktigt bra bok och vill vara kvar ett tag till i berättelsen, väntar jag någon dag innan jag läser slutet. Men jag behöver alltid liten paus för eftertanke innan jag öppnar nästa bok, så mitt exakta svar blir mellan 2-24 timmar.

4 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Vad roligt att du gjorde ett inlägg som svar! Det är så underbart när en bok är så bra att man inte vill att den ska ta slut!

Hanneles bokparadis sa...

Boktokig, eller hur, helt underbart!

Paula i pörtet sa...

Ibland när jag läser en bok som är okej men jag vet att jag har några fler spännande böcker som väntar, då blir jag liksom lite ostyrig. Jag vill ju gärna läsa ut en bok i lugn och ro och inte tänka på vad som komma skall, men ibland är det svårt...

Hanneles bokparadis sa...

Paula, det blir lite olika me,d olika böcker...