Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

05 april 2020

En usel plan

En usel plan (2020) av Noelle Stevenson, Shannon Watter, tredje delen av Vildmarks-systrar, tjejerna är kvar ute i skogen! Det är den första lugna dagen i lägret. Molly och Sam har bestämt sig för att gå på en picknick själva. De andra tjejerna lovar att inte göra något spännande under tiden, istället ska de bara ta helt vanliga scout-märken. Men Fröken Hildur Patricia Fnurr von Kanels läger för tuffa tjejer inte är ett vanligt läger. Och Jo, April, Sam, Molly och Rebecka är inga vanliga scouter. Därför blir det såklart inte heller som någon tänkt sig, varken på picknicken eller i lägret...
Det händer mycket, alla svar finnas inte Scout-handboken. Del tre av den roliga och naturnära, men inte så naturtrogna, serien Vildmarks-systrar är här! Med humor och befriande fantasifullhet vänder den sig till alla som söker färgsprakande äventyr med full rulle non stop! Får vi äntligen veta vem Björnkvinnan är? Vad är det med det konstiga låsta dasset egentligen? Vem berättar den läskigaste spökhistorien och vem av Vildmarks-systrarna är egentligen bäst på att dekorera tårtor? Allt det och mycket mer.
39. Läs en barnbok utgiven i år.

4 kommentarer:

femfemman sa...

Låter som spännande böcker för de härliga bokslukarna. Tyvärr blir de färre och färre! God söndagskväll!

Hanneles bokparadis sa...

Anna-Lena, perfekt bok för våra aktiva barnbarn.

KajsaLisa sa...

Låter kul, tror inte min egen scoutkarriär var fullt lika spännande :)

Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, kanske du glömt det roligaste :)