Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

28 juli 2014

1914 - 2014 Chelsea Flower Show

100 years since Britain entered the First World War.
Forget me not.
Man hade byggt långa skyttegravar med högtalarljud.
England France, First World War 1914.

5 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Hej, vilken härlig blogg du har. Läsare som jag, men jag lyssnar allt mer.Man jag ju använda händerna till annat under tiden. Men Willy Kyrklund läser jag, där måste man vara med och ha en penna till hands. Min dröm var i många, många år ett bokcafé, alltsedan ett besök i Oldtown i San Diege, det var som rean himmelriket att komma in där. För drygt sex år sedan försvann alla mina böcker i en brand (och allt annat). Jag insåg då att man inte behöver äga utan kan låna, men många av böckerna saknar jag verkligen.
Hälsar
Eva

znogge sa...

Intressant kan jag tänka mig.

Hanneles bokparadis sa...

Eva Hudin, tackar! Jag somnar när jag lyssnar :) Men att läsa med penna i hand gör jag gärna, tack för tipset om Willy Kyrklund! Tråkigt med branden, själv är jag en stor boksamlare...

Znogge, vi får inte glömma det dumma med krig.

Freja sa...

Jag är inte så intresserad av trädgårdar, inte ens min egen, men jag skulle verkligen vilja besöka Chelsea Flower Show någon gång, det verkar verkligen vara något utöver det mesta!

Hanneles bokparadis sa...

Freja, olika intressanta teman varje år, fantastiska trädgårdar!