Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

08 juli 2018

Brasilien - kulturell VM-spaning

En av roligaste matcherna jag tittat på var Sverige-Brasilien-match för länge sedan tillsammans med en man från Brasilien, det blev känslosamt och livat.

”Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät” av Paulo Coelho, den har jag haft i hyllan, eftersom jag gillar Coelho. En berättelse i berättelsen, samma poetiska beskrivning om livet och kärleken som ofta i hans böcker. Man känner sej lugn och välmående, jag blev så fångad att jag drömde om boken, orden, tankar och händelser fastnade.Paulo Coelhon kirjojen lukeminen on rauhoittavaa, jotenkin tulee melkein vahva olo hänen kauniista runollisista sanoista elämästä ja rakkaudesta.
Enligt O trodde nog att Brasilien skulle ta sig längre i turneringen, men Belgien blev för svåra i kvartsfinalen. Dags för en brasiliansk spaning.

2 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

det var ingen bra match alls. stor förstämning i lägret

Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, inte lätt att styra ett gäng springande män