Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

13 juli 2010

Mera fotboll

För att acklimatisera sej från VM:et, kan man läsa Fever Pitch: En i laget av Nick Hornby. Den är riktigt rolig och intressant även när man inte i lika fotbollsbiten. Maken la boken på mitt skrivbord, jag läser allt.

4 kommentarer:

Tuure kirjoittaa sa...

Nick Hornbyä olen aina halunnut lukea. High Fideltyn löysinkin eräässtä dresdeniläisestä kirjakaupasta, en ole vielä ehtinyt lukea.

Jag är jag sa...

Jag är inte alls intresserad av fotboll, men Fever Pitch är en riktig pärla tycker jag, jag älskar verkligen hans brinnande fotbolls intresse. Jag tycker om det mesta Hornby har skrivit.

Hanneles bokparadis sa...

Tuure, näistä kirjoista on myös tehty elokuvat, Nick Hornby on mielenkiintoinen ja aika uusi tuttavuus minulle.

Jag är jag, visst är det duktigt att skriva så intresseväckande om fotboll, Hornby är speciell och läsvärd.

Emma sa...

Jag läste nyligen 31 låtar, jag tyckte det var mysig läsning, särskilt när man lätt kan lyssna på alla låtarna på Spotify eller YouTube samtidigt! Har du läst den också?

Däremot har jag inte läst Fever Pitch men jag gör nog det nån gång också eftersom jag gillar Nick Hornby.