Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

09 november 2010

Lite knäpp är jag kanske

Jag har hittat en ny bok till min fyr-samling: I de lugnaste vatten av Viveca Sten, serien innehåller ju fler böcker, kanske behöver jag skaffa dem också.
Inget dyrt nöje jag har, denna bok kostade en guldpeng.

4 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Jag har inte läst Viveca Sten, men jag hörde hennes sommarprogram. Hon har tydligen sjuhelsikes ryggproblem, men gör ett avancerat gymnastikprogram flera gånger om dagen i stället för att låta steloperera sig, och det har tydligen funkat. (Sen minns jag inte så mycket mer av det programmet, mer än att jag lyssnade på det medan jag storhandlade på Willys...)

♥ Hannele sa...

Vixxtoria, det låter tufft, en av mina vänner håller också på med gymnastik, för operation är inte alltid säker.

Suss o Kai sa...

Den boken har jag läst :) det tyckte jag var jätte bra, men när det gäller böcker är ju klart smaken så olika :) Kram Suss

♥ Hannele sa...

Suss, låter bra, klart smaken är olika, idag hittade jag även Viveca Stens I den innersta kretsen på loppis för 10kr, kram.