Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

03 februari 2011

Behövs det 65 olika tidningar?

Det finns mängd tidskrifter om heminredning, så där 65 olika att köpa i Sverige, behöver vi verkligen dem alla? Själv är jag mer förtjust i antiktidningar, tycker att man ska bevara lite gammalt också.

9 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Jag håller med dig. Ibland när jag känner för att köpa en glassig tidning att bläddra i och få inspiration ur, hinner jag aldrig köpa den för jag blir mätt och förvirrad bara av att stå framför en sån här hylla!

♥ Hannele sa...

Maria Björkman, precis, visst blir man mätt fort. Ibland läser jag gratis på biblioteket :)

Boktokig sa...

Ja, det kan man verkligen fråga sig!!! Det blir väldigt svårt att välja!

Boktokig sa...

Utvandrarna - räknar du den som en kultbok eller som en klassiker?
Vilka böcker har du läst av Erica Jong?

♥ Hannele sa...

Boktokig, ett stort i-landsproblem när man har för mycket att välja... Intressant fråga, Vilhelm Mobergs Utvandrarna är nog en klassiker. Nyss hittade jag Erica Jongs Fanny på loppis, har inte läst den förut.

Ylva sa...

Det finns verkligen sjukt många inredningstidningar och även fast jag håller på och flyttar är jag inte alls sugen. Jag saknar tidningen Hennes som jag gillade.

♥ Hannele sa...

Ylva, det var för länge sedan...

franziengland sa...

Är det sant? Jag visste att det fanns många, men inte att det fanns SÅ många!

♥ Hannele sa...

Franz i England, onödigt många..