Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 juni 2011

Blommig falukorv

Hasse Alfredson har fyllt 80 år i veckan, han har gjort otroligt mycket, regisserat, manusförfattat, spelat många roller; Att angöra en brygga, Äppelkriget, Ägget är löst! Och skrivit böcker, även en liten trädgårdsbok.

6 kommentarer:

EvaB sa...

Trevligt du uppmärksammar Hasse Alfredsson. Hans trädgårdsbok har jag nog missat, hur är den?

♥ Hannele på Hisingen sa...

Eva B, jag ska snart berätta..

Modernista förlag sa...

Hej Hannele!

Vi på Modernista skulle hemskt gärna vilja lägga till er på vår nya bokbloggslista så att vi kan skicka information om vår kommande utgivning. Just nu har vi en Sommarbazaar som vi gärna vill bjuda in så många människor som möjligt till, men mest av allt arbetar vi med en maffig höstlista som vi är ivriga att få dela med oss av. Där finns det möjlighet att kryssa för böcker ni är intresserade av, så att vi har koll när det blir dags att skicka ut recensionsexemplar.

Om det här låter intressant kan ni väl skicka över er e-postadress till redaktionen@modernista.se så lägger vi in er i registret på en gång och gör utskicket om Sommarbazaaren och höstlistan.

Bästa sommarhälsningar,
Modernista-redaktionen
www.modernista.se

Gå gärna med i vår Facebook-grupp:
http://www.facebook.com/group.php?gid=4730554876

♥ Hannele sa...

Modernista, kul, ska fundera..

evalinn sa...

Jamen det kunde man väl tänka sig, att just du skulle hitta en trädgårdsbok av honom? ;-)

♥ Hannele på Hisingen sa...

Evalinn, jag har lite speciella ögon ;)