Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

08 september 2013

Min 5:2 diet funkar

Jag äter vanlig mat 5 dagar och tårta bara 2 dagar i veckan.

8 kommentarer:

Mrs E sa...

Heja dig!

♥ Hannele sa...

Mrs E, visst har jag karaktär ;)

Mrs Calloway sa...

varför inte göra tvärtom, Hannele?

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, hihi, det har jag gjort med gott resultat, men det är väldigt stressigt att festa varje kväll :)

Mrs Calloway sa...

va? det trodde jag inte att du hade några som helst problem med, Hannele!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Mrs Calloway, hihi, egentligen inte ;)

Metronyx sa...

Är det inte bara bra att man väljer en metod och sen håller sig till den. Jag tänker att vi är ju alla olika, så vi har vissa metoder som kommer att fungera på oss. Huvudsaken är väl att man kan "leva" med den metod som man har valt. Jag minns med rysningar alla dieter som min mor följde efter "expertråd" från typ Allas eller Hemmetsjournal. "Ät bara bananer" eller "ananas och yoghurtmetoden". På åttiotalet skulle folk i princip svälta. Det behöver ju ingen göra nu med de senaste årens alternativ. Man känner väl själv vad som passar en bäst.

♥ Hannele sa...

Metronyx, jo, dom där en-rätts-dieter var nuog inte så bra. Svält tar bara ner ämnesomsättningen, eller lockar en att äta massa onyttigheter. Själv går jag inte upp om jag festar ibland.