Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

16 mars 2023

regnblöt favorittidning

så ledsen när Vi Läser nr 2*2023 genomblöt i brevlådan, händer väldigt sällan som tur. Lyckades få isär sidorna med hårtorken, men förlaget lovat skicka mig en torr tidning. Nu kan jag även läsa i min lilla iPad, bra komplement.  Intressanta tips om bra svenska poeter, lång intervju med Donna Tartt och Claire-Louise Bennett och mycket mer.

8 kommentarer:

Mösstanten sa...

Så tråkigt att få en alldeles blöt tidning, men bra att du har den i din IPad. Vi har dagstidningen digitalt.

Hanneles bokparadis sa...

Mösstanten, vi har Göteborgs-posten både och.

Anna i Portugal sa...

Nackdelen med fysisk post i Gbgs-området :) Bra det finns digitala lösningar när det havererat. Att läsa en tidning i pappersformat är bra mkt trevligare än digitalt tycker jag.

Hanneles bokparadis sa...

Anna i Portugal, håller med dig, gillar papperstidningar, bättre översikt 📖 som tur så blåser och regnar det sällan så kraftigt 🙂

Znogge sa...

Snopet med tidningen men bra att du får en ny. Det har hänt några gånger här med när brevbäraren inte tryckt in posten ordentligt. Jag föredrar att bläddra och läsa i en tidning i stället för på iPaden.

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, brevbärare har bråttom 📭

femfemman sa...

Dåligt väder...ja, då kan det olycka sej och bli vått! Bra att du kan få ett extra...förhoppningsvis torrt..nummer!

Hanneles bokparadis sa...

Anna-Lena, förr i tiden var väl tidningar inplastade, men det är väl en miljöfråga...