Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

07 november 2010

En bok jag inte köper

Tydligen är Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken redan utsåld i affärerna, jag tänker inte köpa, tycker det är märkligt att Silvias engagemang för utsatta barn och handikappsungdomar inte får samma löpsedlar, dom gör ju många bra saker. Vaffö är folk bara intresserad av skvaller, låt detta medelålders par vara i fred.

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Den boken köper inte jag heller- än mindre läser jag den. Det som skrivs här har jag förmodligen ändå redan läst under 70-talet med alla skriverier som då var. Skvaller i bokform- så ser jag det. Det skattar jag inte särskilt högt.

Suss o Kai sa...

Håller med om detta Hannele varför ska det vara skandaler som det skrivs om när det finns så mycket annat som aldrig kommer fram på samma vis, sånt som är bra. Det är ju bara en massa avunsjuka inget annat som gör att någon överhuvudtaget vill skriva en sån bok. Kram Suss

♥ Hannele sa...

Ingrid, precis, gammalt stoff. Annars kan jag ibland tycka att det är kul att läsa biografier över intressanta människor, istället för kvällstidning, med detta är bara billigt.

Suss, vissty är det märkligt att vi människor hellre läser om det som år dåligt, kram.

Maria sa...

En milloinkaan missään olosuhteissa halua lukea tuota kirjaa.Täysin samaa mieltä kanssasi!

♥ Hannele sa...

Maria, ihan tyhmää että edes kirjoitettiin, mutta rahasta tehdään kaikenlaista..

ulla laiho sa...

Jag läste på familjesidan i dagens lokalpress om flicka som fyller 18 år - pluggar på Bernadottegymnasiet, konfirmationsledare på fritiden, sjunger i en kör, vill volontärarbeta i Tanzania, vill söka in på sjuksköterskeutbildningen ... sådana ungdomar borde man skriva om - framtiden istället för att ägna sig åt skvaller. /Vänligen Ulla Laiho

♥ Hannele sa...

Ulla Laiho, håller fullständigt med dej.