Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

05 april 2011

Åsa Moberg

I Tidningen Vi finns alltid roliga artiklar om intressanta böcker och annat aktuellt. Åsa Moberg är en modig kvinna, som skrivit en hel del, jag har några av hennes böcker i bokhyllan; Simone och jag – tankar kring Simone de Beauvoir. Hennes senaste Kärleken i Julia Anderssons liv, som berättar om 1970-talet får jag nog låna på biblioteket.

4 kommentarer:

Ylva sa...

Jag fick höra Åsa, i stället för Torgny Lindgren som var sjuk, på årets litterära båtsalong med tidningen Vi. Hon är mycket intressant!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ylva, vilken tur du hade!

Znogge sa...

Minns Vi från mitt föräldrahem. Tror man fick den genom Solidar som butikerna hette då. När är det ett tag sedan jag läste den.

♥ Hannele sa...

Znogge, mycket läsvärd tidning, utan reklam.