Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 april 2011

Mario Vargas Llosa till Göteborg

Hörde i lokalradio att Mario Vargas Llosa kommer till Bokmässan i höst.

7 kommentarer:

Boktokig sa...

Jag har som sagt inte heller läst honom, men nu blir det av! Jag har ju lovat mig själv att läsa några fler nobelpristagare. I alla fall försöka läsa. Så idag ska jag till biblioteket och låna någon bok av honom! Så tänkte jag försöka nätbokcirkla om honom. Än så länge vet jag bara att vi blir två stycken, men har precis lagt ut en förfrågan på min blogg. Skulle vara kul att prata om boken efteråt, oavsett om man gillar den eller inte.

Emmas Bokhylla sa...

Jag hade hort talas om honom, men aldrig last honom. Jag ar ganska sa dalig pa att lasa nobelpristagare, tyvarr.

Funderar lite pa att uppratta en Nobelprislasutmaning for nasta ar for att andra pa det, men ar lite radd for att det "tvingande" momentet skall ta bort laslusten...

♥ Hannele sa...

Boktokig, visst är det roligt att prata om böcker som man inte tycker om, man lär sej och upptäcker alltid något nytt, när man lyssnar på andra.

Emma, ibland har jag fått någon nobelpristagare som present, då har jag läst dem. Singer läste jag, Toni Morrison och säkert en del andra, Lessing tyckte jag om innan.

Tuure kirjoittaa sa...

En minäkään ole. Ajattelin kyllä pyytää joululahjaksi :)

♥ Hannele sa...

Tuure, minä tilasin kirjastosta, mutta kirja hävisi..

bokstödet sa...

Jag tycker om Vargas Llosa så jag tycker att det är spännande att han besöker bokmässan. Jag har planerat att åka dit. Få se om det blir så.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Bokstödet, jag bor ju i Göteborg, men planerar sällan seminarier.