Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

21 november 2011

Utmärkelser


Nu vill jag ge en utmärkelse till Mrs C, som skriver trevliga inlägg och man lär sig alltid något nytt. Jag får utmärkelser av snälla bokbloggare ibland, utan att svara på frågor och utan att skicka dem vidare. Men utmärkelserna finns här på sidan och om man klickar på dem, hamnar man hos trevliga bokbloggare. Jag är dålig på att skriva listor, och om jag gillar en bok denna vecka, kanske jag hittat något nytt spännande nästa vecka.

6 kommentarer:

Evalinn sa...

Najs cupcake! :-) Och mycket fin header där!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Evalinn, Jan Lööf har en fin utställning i Göteborg.

Läst, sett & hört sa...

tack, kära Hannele! sån´t piggar upp och jag känner mig deeply honoured.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs C, jag blir glad när jag läser din blogg.

Läst, sett & hört sa...

det gläder mig, Hannele! det är meningen! men - jag är lite korkad - ska jag sätta en bakelse i min blogg???

♥ Hannele på Hisingen sa...

Mrs C, precis som du vill, jag själv har samlat mina utmärkelser här på sidan, klickbara till bloggarna. Man får göra som man vill ;)