Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

07 juli 2012

Blev nyfiken på förlagan

McCarthy's Bar av Pete McCarthy är tydligen förlaga till Jakten på den perfekta puben av Kristina Svensson, hon fick i alla fall idéen till sin bok därifrån. Pete McCarthy använder bilar istället för cykel. Jag gillar att resa i läsfåtöljen och det får jag verkligen göra med denna bok, som innehåller ett antal regler i stil med 7. Never Eat in a Restaurant with Laminated Menus. McCarthy låter en få veta mer om Irland och lyssna på samtal.
Ingrid  läser också irländskt.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag tror att jag har hört talas om den här boken- ser onekligen trevlig ut och att resa i fåtöljen tycker jag är mycket praktiskt!

♥ Hannele sa...

Ingrid, mycket underhållande bok.