Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

19 september 2012

Blondinbella har ju rätt

Isabella Löwengrip har fått en del påhopp för att ställa upp i omslaget i sin egen tidning Egoboost, där det finns många vettiga artiklar. Isabellas råd till unga kvinnor: "Boosta dig själv! Boosta ditt ego, var dig själv." Det är ju helt i linje med vad även Caitlin Moran säger i sin bok Konsten att vara kvinna.

8 kommentarer:

Läst, sett & hört sa...

introverta människor har inte så lätt för att boosta sig själva och på samma gång vara sig själva. alla varken kan eller vill. och då får ju inte de vara sig själva...

♥ Hannele sa...

Mrs C, men ingen annan ska i alla fall ha synpunkter på det... hur man ser ut.

Znogge sa...

Var dig själv och acceptera dig själv!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, precis!

Läst, sett & hört sa...

lätt som en plätt! tiddelipom!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Mrs C, nej, lätt är det inte men bra om unga kvinnor får stöd att börja göra som de själva vill och vara det de själva vill.

Bokparadiset sa...

Jag tycker faktiskt Blondinbella verkar vara en riktigt rolig tjej av vad jag har sett på tv vid intervjuer och så.

Sv: Jamen verkligen! :)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Bokparadiset, Isabella får nog känna av jante-lagen..