Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

17 november 2012

Julen är redan här!

Lisebergs jul har öppnat, julbelysning tänt, skyltsöndag, julmarknader, det är bara att njuta! En väl utspridd missuppfattning att julen bara är EN dag, julen varken börjar eller slutar den 24:e, det är ju minst en månads njutning, utan stress.

5 kommentarer:

Carro sa...

PÅ Liseberg har jag aldrig varit i juletider men det verkar alltid vara så mysigt! Åker till London nästa helg så hoppas på att få min dos av jul där med Winter Wonderland i Hyde Park! :)

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Carro, jag vill också åka till London... Vi barnsliga missar inte Lisebergs jul :)

Monika Häägg sa...

Nu för tiden är det nästan som att julen avslutas med den 24:e, men startsträckan är lång

Mrs Calloway sa...

ja, eller hur, Hannele! lång jul utan stress var det. om någon bjöd mig en sväng till NY några dagar innan jul skulle jag inte tacka nej!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Monika Häägg, precis, de mysigaste dagarna är ju nästan efter den 24:e, när tomten kommit med några bra böcker, spela spel, umgås och njuta av den färdiga maten.

Mrs Calloway, jul i London verkar också lockande i mina öron, men skönt hemma också :)