Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

25 februari 2013

Har inte plats för maken

Vilken tur att maken läser e-böcker, annars skulle jag inte ha plats för honom. Jag tror jag har slagit rekordet flest bokhyllor per rum.

9 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

hihi, det låter som en bra lösning. bokhyllor måste man ha överallt. det är de viktigaste möblerna. och de hemtrevligaste

Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, håller verkligen med dej :)

Sara Pepparkaka sa...

Inredning är främst konsten att få plats med så många bokhyllor som möjligt.

Hannele på Hisingen sa...

Sara, eller hur :)

Metronyx sa...

Sara Pepparkaka, du vet hur man formulerar sig : ) Så Hannele, vad ligger snittet på bokhyllor per rum ?
Synd bara att det är så svårt att ha böcker i badrummet bara, det begränsar lite grann : )
Nyhetsfrånvänd som jag är såg jag här i dag prinsessan Estelle fyllt år. Som icke-rojalist kan jag dock säga (till min egen förvåning) att jag faktiskt blev upprörd när Herman L. gick ut och förolämpade den nyblivna mamman med att hon valt ett namn som var opassande. Hur vad det han sa? "Bordellnamn", eller nåt sånt. Även om man råkar heta Bernadotte så är man känslig när man nyss fött barn. (För det är ju helt ologiskt att man som franskättad ger sitt barn ett franskt namn, märkliga karl!!!)

Hanneles bokparadis sa...

Metronyx, jag har en del väldigt SMALA bokhyllor för pocket. Antal meter böcker är i alla fall färre än vad Jan Myrdal har.... (Herman Lindqvist har jag tidigare haft förtroende för... Nu har dom faktiskt en tidigare släkting som hette Estelle, en ganska tuff dam, har jag förstått, duger bra som förebild)

Ingerun sa...

Bäst för honom att läsa e-böcker m a o...:)

Monika Häägg sa...

Du är för härlig. Jag kan tänka mig att hemmet är fyllt med dina bokhyllor:)

Hanneles bokparadis sa...

Ingerun, jo, bra alternativ.

Monika Häägg, ont om plats för tavlor med :)