Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

19 februari 2013

Yoko Ono 80 år

Yoko Onos Wish Tree, jag skrev fast jag inte önskade något.

11 kommentarer:

Bokmoster sa...

Vilken födelsedagsvecka! Ruth Rendell, Toni Morrison, Yoko Ono ...

♥ Hannele sa...

Bokmoster, eller hur!

coco sa...

i wish i could read this.
what language is this?

coco

Metronyx sa...

Åh jag lämnade en önskan på Yokos önsketräd vid Moderna Museet i STHLM i somras....det roliga är att jag inte ens minns vad jag önskade. Yoko hade på ett sätt otur som träffade Lennon (säger jag som älskar Beatles, och i synnerhet Lennon :D ), jag tror att hennes konst hade fått en rättvisare bedömning och hennes status som banbrytande artist hade inte överskuggats av att "hon sabbade" Beatles. Jag tycker däremot John hade tur som fick henne : )

♥ Hanneles bokparadis sa...

coco, Swedish....

Metronyx, jag träffade (?) Yoko i Skåne, jag tror att hon senare blev accepterad även av andra. På den tiden var inte självständiga kvinnor så högt i kurs....

Metronyx sa...

Wow, du har träffat Yoko. Respect! Ja, visst har hon blivit erkänd nu och det förtjänar hon sannerligen.

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Metronyx, träffade inte på riktigt, men var på samma plats där hon varit... och fyllde på hennes konstverk. Tankeväckande; fred och omtanke.

Mrs Calloway sa...

det där ser ut som Wanås slott, Hannele?

♥ Hannele sa...

Mrs Calloway, helt rätt, Wanås slott.

Västmanländskan sa...

Såg träden i somras. Wanås är en så fin plats!

♥ Hannele sa...

Västmanländskan, de är väldigt aktiva där.