Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

18 maj 2013

Heja, Heja!

GöteborgsVarvet går idag, själv har jag inte sprungit 21 km på flera år.
Heja, Heja! av Martina Haag är en verklig inspirationsbok för alla soffliggare. Hon bjuder på sig själv, talar om motgångar och svårigheter att komma igång. Kondition är en färskvara, men man kan inte skylla allt på åldern heller. Martina Haag tror stenhårt på att alla kan, men det är svett och tårar, man får hitta på olika saker för att peppa sig själv. Både Marina och jag har problem med tånaglar, men jag lyssnar inte på musik och dricker inte sportdryck. Och i hennes ålder,
45 år, hade jag ungefär samma tid på milen. Själv har jag inte drömt om att springa marathon, men det har Martina Haag gjort. Flera gånger.

2 kommentarer:

znogge sa...

Maraton är inte min grej men röra på oss det behöver vi alltid göra, oavsett ålder!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, så sant så!