Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

05 maj 2013

Helg i bästa sällskap

6 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

och på bästa plats! lyckliga du!

Metronyx sa...

Ser verkligen ut så : )Ditt barnbarn, inte sant?
Man får så många bonussaker när man är med barn. Att få läsa böcker för dem är sannerligen en sån sak. Mit äldsta barn blir 11 år i år och jag saknar verkligen att få läsa böcker högt. Som tur var skaffar mina syskon barn nu så jag kan fortsätta mitt läsande ibland ha,ha. Jag längtar verkligen inte efter att åldras, men om barnbarn skulle ingå i framtiden är det något att se fram emot, så jag tänker att min svärmor har rätt när hon säger att barnbarn är livets efterrätt.

♥ mormor Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, jag är verkligen lycklig, och böcker är något de små gillar!

Metronyx, vårt äldsta barnbarn, vi har två. Båda gillar verkligen att läsa böcker, de kan sitta och lyssna hur länge som helst. Jag tror att även äldre barn gillar att lyssna på högläsning. Finns inget roligare än barnbarn! Som dessutom bor nära, en kvarts bilfärd, vi träffas ofta. Och läser böcker tillsammans.

Elegia sa...

Suloinen lapsenlapsi, toivottavasti löytyi lukusia kirjoja! :)

♥ Hannelen kirjaparatiisi sa...

Elegia, kirjoja ihan liikaakin ;)

Lingonhjärta sa...

Nä men ÅH så söt! Och på bästa platsen som redan nämnts :)