Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

19 oktober 2013

Musikstund med morfar

Ett under att pianot får plats bland alla böcker.

6 kommentarer:

Inga M sa...

"Det ska böjas i tid ....."

♥ Hannele sa...

Inga M, bäst så :)

Metronyx sa...

Så coolt med ett så pass "ovanligt" instrument. De flesta killar spelar gitarr, men din kära går liksom ett steg längre : ) Sen är det bra att inspirera den yngre generationen. Böcker OCH musik, kan man ha bättre influenser?

♥ Hannele sa...

Metronyx, barnen lärde maken att spela när de gick i den Kommunala Musikskolan, sedan gick han på kvällskúrs, spelar i storband idag. Jo, böcker harbarnen alltid hittat hemma, oavsett vilka läxor de haft :)

Mrs Calloway sa...

jag tycker att det är ganska luftigt mellan pianopallen och bokhyllan. så länge det går att klämma sig in på pallen är det inga problem

mormor Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, helt min åsikt :)