Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

01 december 2014

på magisk skattjakt, årets julkalender

Tre barn på en magisk skattjakt, årets julkalender Piratskattens hemlighet kan bara bli bättre. Den malliga Biancas kusiner Sam och Minna verkar vara de enda sympatiska normala personerna. Deras mor är flygrädd, höjdrädd och rädd för vatten... första hon gör är att projicera sin flygrädsla på sina barn. Skattjakten kommer att ske på Orkidékusten i Kroatien, själv skulle jag föredragit Västkusten.

8 kommentarer:

znogge sa...

Låter spännande minst sagt! Kanske läge att titta så att man är med "i snacket"!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, man måste ju hänga med :)

Anna/notonmusic sa...

Har dålig koll på årets julkalender! Sen barna blev stora blev det inte av att följa den... Egentligen tror jag att jag skulle tycka det var kul eftersom jag är en barnslig människa. Jag skulle också föredra västkusten tror jag.

farmor/mormor Hannele sa...

Anna, jag struntar i barnen, kan titta själv ♥

Mrs Calloway sa...

jag tyckte inte att den verkar så lovande. annat var det förr med Pelle Svanslös, Trolltider och Ture Sventon

Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, vi kanske är för gamla...

Anonym sa...

Det är klart att jag kommer att följa denna snöfria 24 avsnittsserie. Inget magplask. Ingen succé än så länge. Intressant att jämföra barnskådisar eftersom jag läst om jämförelser med Kullamannen och Kråkguldet. Mina gamla ungdomsserier och skådisar vinner lätt. Tommy/Staffan var en naturbegåvning som blev läkare istället.

Hanneles bokparadis sa...

Bosse, klart man inte missar årets julkalender!